حاج مرتضی طاهری، مدیرعامل خانه مداحان اهل بیت(ع) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با بیان اینکه اغتشاشات آمریکایی صهیونسیتی اخیر در ادامه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود، اظهار داشت: دشمن تحقیر شده در آن ایام به دنبال انتقام بود و لذا عده ای تروریست مسلح را تربیت و برای کشته سازی به کشور اعزام کرد که با تدبیر نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیج، این نقشه دشمنان خنثی شد.
مدیرعامل خانه مداحان اهل بیت(ع) در ادامه با اشاره به اهانت اغتشاشگران به حسینیه ها، مساجد، آستان های مقدس امامزادگان و مقدسات دینی در فتنه اخیر، اظهار کرد: نهضت امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی بر مبنای قرآن و برگرفته از سیره و سنت اهل بیت(ع) و قیام عاشورا است و لذا دشمن با این اقدامات ضد انسانی نمی تواند ضربه ای به حرکت کلی کشور وارد آورد.
وی در ادامه با بیان با انقلاب اسلامی ایران، حرکت بیداری اسلامی در دنیا شکل گرفت چرا که مقابله با استکبار و مقابله رژیم صهیونیستی از اصول اساسی این انقلاب و دلیل کینه دشمنان قسم خورده ما به دلیل همین اعتقاد به مبانی قرآنی و اسلامی بوده است، بیان کرد: عدهای از عناصر تروریستی هم در اغتشاشات اخیر دست به اقداماتی زدند که نه تنها امنیت مردم به خطر افتاد و مختل شد، بلکه مقدسات مردم از جمله قرآن کریم، اماکن متبرکه و مساجد نیز مورد توهین و اهانت قرار گرفت.
دست مزدوران آمریکا و رژیم صهیونسیتی در اغتشاشات روشن بود
وی ادامه داد: دست مزدوران آمریکا و رژیم کودککُش اسرائیل در این تخریب ها و اغتشاشات روشن و مشخص بود که آنها نه نگاه تمدنی به مردم ایران دارند و نه به دنبال کمک به ملت ایران هستند و برای اعتقادات و فطرت دینی مردم ما هم حرمتی قائل نمی شوند، بلکه تلاش دارند به مردمی که به قرآن و اهل بیت(ع) اعتقاد دارند با حرکت های وحشیانه اهانت کنند و باید گفت که بدترین اقدامات آشوبگران که شاید در تاریخ نیز نظیر نداشته است، هتک حرمت نسبت به اماکن متبرکه، مساجد و آستانهای مقدس امامزادگان به ویژه هتک حرمت نسبت به ساحت مقدس کلامالله مجید بود.
مدیرعامل خانه مداحان اهل بیت (ع) گفت: هر چند دشمن طبق برنامه درصدد تخریب پایگاه دینی برآمده است تا آن را در نگاه مردم بیاعتبار جلوهگر سازد، اما غافل از این است که ارتباط تنگاتنگی میان مردم و مسجد، اماکن مذهبی وجود دارد، وقتی بررسی می کنیم می بینیم که مساجدی که توسط آشوبگران مورد تخریب قرار گرفت عمدتا مساجد فعال بودند که همیشه با حضور جوانان و نوجوانان پررونق بودند و در این مساجد اعتکاف پرشوری با حضور نوجوانان دهه نودی و جوانان دهه هشتادی هم برگزار شد.
وی گفت: این نکته مهمی است که دشمنان از این مساجد که محل اجتماع جوانان است بیم و هراس دارند و تلاش دارند که این نسل را از ولایت، اهل بیت(ع) دور کنند که البته موفق نبودند و با هوشیاری ملت ایران موفق نخواهند شد.
دشمنان هرگز نتوانستند کلام الهی را تحریف کنند
وی با اشاره به اینکه قرآن معجزه آخرین پیامبر خدا و کامل ترین کتاب آسمانی است، گفت: دشمنان هرگز نتوانستند کلام الهی را تحریف کنند، کتاب الهی در قلوب مسلمان جای دارد و دشمنان با سوزندان آن ذره ای از علاقه مسلمانان به این کتاب الهی را کم نمی کنند.
طاهری افزود: امروز به برکت جمهوری اسلامی هزاران نفر در اماکن مقدس حافظ قرآن شده اند و آن را سرلوحه زندگی خود قرار داده اند، انس نوجوانان و جوانان با قرآن در مساجد و کانون های فرهنگی هنری، امامزادگان و بقاع متبرکه و برپایی جلسات قرآن، حفظ، تفسیر و تدبر در این اماکن موجب عصبانیت دشمنان شده است.
طاهری ادامه داد: که کسی که با قرآن انس گرفت کلام الهی با گوشت و پوست او آمیخته می شود، به همین جهت است آنها کتاب الهی و این مراکز عبادی را هدف گرفته اند تا آنها را این مسیر دور کنند.
وی در ادامه با بیان ما در کشوری زندگی می کنیم که میلیون ها نفر انسان در شب های قدر در مساجد و اماکن مقدس کتاب الهی را به سر می گیرند و نوجوانان و جوانان و اقشار مختلف به حفظ قرآن کریم روی آورده اند و محافل قرآنی و جلسات قرآنی با عظمت در کشور برپا و چاپ میلیون ها جلد قرآن انجام می شود، گفت: اینها نشان می دهد که مردم ما دلباخته و عاشق قرآن و اماکن مقدس هستند. کسانی که قرآن سوزی و مسجدسوزی کردند و حتی از مساجد اهل سنت هم هتک حرمت کردند، با اعتقادات و فطرت دینداری و ولایتمداری ایران اسلامی مخالف هستند، زیرا که امسال بیش از یک و نیم میلیون نفر در مساجد معتکف شدند که ۷۰ درصد آنها جوانان و نوجوانان بودند و آنها از حضور جوانان در چنین محافل دینی احساس خطر می کنند.
لزوم واکنش قاطع امت اسلامی به هتک حرمت اغتشاشگران به قرآن کریم و مساجد
ذاکر پیشکسوت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در ادامه با بیان اینکه اگر در کشورهای دیگر هتک حرمتی به کلام الهی صورت گیرد، همه مجامع قرآنی، موسسات و قاریان قرآن نسبت به این اقدام واکنش نشان می دهند، اضافه کرد: توقع می رفت که قاریان بینالملی و مجامع قرآنی که بر سر سفره قرآن کریم نشسته و از این منبع عظیم نور الهی بهرهمند شدهاند، با سرعت و قدرت وارد میدان شده و با انتشار بیانیه محکومیت نسبت به هتک حرمت به قرآن کریم انزجار شدید خود را از عوامل تروریست و بیگانه نشان دهند.
وی با بیان اینکه هر چند دشمن طبق برنامه درصدد تخریب پایگاه دینی برآمده است تا آن را در نگاه مردم بیاعتبار جلوهگر سازد، اما غافل از این است که ارتباط تنگاتنگی میان مردم و مسجد، اماکن مذهبی وجود دارد، گفت: وقتی بررسی می کنیم می بینیم که مساجدی که توسط آشوبگران مورد تخریب قرار گرفت عمدتا مساجد فعال بودند که همیشه با حضور جوانان و نوجوانان پررونق بودند و در این مساجد اعتکاف پرشوری با حضور نوجوانان دهه نودی و جوانان دهه هشتادی هم برگزار شد. این نکته مهمی است که آنها از این مساجد که محل اجتماع جوانان است بیم و هراس دارند و تلاش دارند که این نسل را از ولایت، اهل بیت(ع) دور کنند.
علاقه مسلمانان به قرآن از بین بردنی نیست
طاهری با اشاره به اینکه قرآن معجزه آخرین پیامبر خدا و کامل ترین کتاب آسمانی است، گفت: دشمنان هرگز نتوانستند کلام الهی را تحریف کنند، کتاب الهی در قلوب مسلمان جای دارد و دشمنان با سوزندان آن ذره ای از علاقه مسلمانان به این کتاب الهی را کم نمی کنند.
وی بیان کرد: امروز به برکت جمهوری اسلامی هزاران نفر در اماکن مقدس حافظ قرآن شده اند و آن را سرلوحه زندگی خود قرار داده اند، انس نوجوانان و جوانان با قرآن در مساجد و کانون های فرهنگی هنری، امامزادگان و بقاع متبرکه و برپایی جلسات قرآن، حفظ، تفسیر و تدبر در این اماکن موجب عصبانیت دشمنان شده است چرا که کسی که با قرآن انس گرفت کلام الهی با گوشت و پوست او آمیخته می شود، به همین جهت است آنها کتاب الهی و این مراکز عبادی را هدف گرفته اند تا آنها را این مسیر دور کنند.
مدیرعامل خانه مداحان اهل بیت (ع) در پایان با تاکید بر لزوم هوشیاری ملت ایران در برابر جنگ نرم و ترکیبی دشمنان، گفت: انقلاب اسلامی با خون صدها هزار شهید شکل گرفته است و با اقدامات چند تروریست مسلح وابسته به آمریکا و رژیم صهیونسیتی تضعیف نمی شود.










نظر شما